3. Tuschinger László -Kődobáló feljelentgető


Magyar igazság

Rendőrökre támadt büntetlenül, majd feljelentette őket
Frissítve

Egy év, négy hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a rettegve remegő bíróság (a még inkább rettegő ügyész javaslatára) a meglehetősen puhos testalkatú, szőkésbarna hajú, akkor negyedéves joghallgató, Tuschinger Lászlót, aki 2006. szeptember 19-én a Baross utcában felfegyverkezve, csoportosan követett el hivatalos személy elleni erőszakot: méretes kövekkel és üvegekkel támadt a magyar rendőrökre. Civilizáltabb országokban ezért évekre rács mögé dugnák a bajkeverőt, azonban tönkretett hazánkban még ez az ítéletnek csúfolt látszatintézkedés is megengedett. Sőt! Egyes kevésbé beszámítható, ám annál hangosabban rikoltozó műjogvédők szerint még most is tart a véres diktatúra, amely rettegésben tartja az igaz magyar ifjúságot, bár 2007. szeptemberétől egyetlenegy utcai felforgató sincs szabadságától megfosztva.
Tuschinger László, a Nemzeti Jogellenes Alapítvány felbujtására utóbb feljelentette az őt elfogó három rendőrt, mivel elfogásakor –mivel erősen ellenszegült a begőzölt, félmeztelen, ittas bűnöző – felszakadt a szemöldöke és 8 napon belül gyógyuló, azaz könnyű sérülést szenvedett.
Tuschinger bírósági tárgyalásának részletét az MTV is közvetítette. A bűnöző hazudozásairól készített összeállítást megtekintheti a Hírújság oldalunkon.
Tuschinger Lászlót a televízió csak hátulról mutatta –mert neki jogai vannak-, ezért sajnos nem tudjuk fizimiskáját bemutatni, azonban, aki tud róla egy értékelhető fényképpel szolgálni, az írjon az igazkuruc@hotmail.com címre!
Frissítés:

Az 1981-es születésű Tuschinger László, fenti cselekménye elkövetése előtti napon, 2006. szeptember 18-án az MTV székház ellen intézett szélsőjobboldali felforgató tevékenységben is szerepet vállalt, melynek során szintén kövekkel dobálta a magyar rendőröket.
Ennek tudatában még inkább felháborító a vele szemben kiszabott felfüggesztett büntetés.
Tuschinger természetesen továbbra is felbukkanhat bármely szélsőjobboldali felforgató akció keretében, ezért aki bármilyen adattal, fényképpel rendelkezik róla, annak levelét tűkön ülve várjuk.

Partizaninfo Hírújságban egy cikk Tuschingerről: itt