2. Czibulka András -kendős huligán


Kendőzetlenül vitték el

Kendővel takart arcú csőcseléket vittek el a rendőrök december 17-én

Arcáról lehúzott kendő alatt egy ijedt takonypóc pislogott, aki elvezetésekor már kevésbé mutatta mindenre elszántságát

December 17-én, az esti órákban néhány magával nem bíró szélsőjobboldali hazáját megszégyenítő bűnöző ismét utcai harcokra számítva állt fel a magyar rendőrökkel szemben a Kossuth téren.
A rendőrök lassú, kiszorító tevékenységük során sajnos gondosan ügyeltek arra, hogy lehetőleg ne legyen senki előállítva, a gyáva csürhe időben elszaladhasson illetve, hogy ne sérüljön meg senki. (Itt a baj! Pedig jobb lenne, ha a sok hülyeség helyett inkább a randalírozás felszámolásában kezdenénk utánozni a nyugatot. Ott valahogy gördülékenyebben megy az efféle munka, és kb. 100 randalírozóból 60-at biztos elő is állítanak…- a szerk.)
Egy eltakart arcú, magával nem bíró, fenyegetőző, nagyhangú műhazafit azonban mégis elő kellett állítania a magyar rendőröknek. A barna hajú fiatalembert Czibulka Andrásnak hívják. Fényképet sajnos nem kaptunk róla, hogy megmutassuk a világnak a kődobáló huligán fizimiskáját, azonban olvasóink még esetleg segíthetnek ezen. Várjuk a kb. 25-30 év körüli Czibulka András fotóját címünkre közzététel céljából.