8. Torda Gergely -Siófoki senki


A „venigee” nicknevű rendőrök ellen szervezkedő fantom nem más, mint a Siófoki 1979-es születésű Torda Gergely. Nol blogos adatlapján a Tor Gergely nevet adta meg, azonban némi adatgyűjtés után sikerült azonosítani az önjelölt nemzetmentőt. A barna hajú Torda Gergely több esetben vett részt a budapesti rendbontásokban és a magyar rendőrök elleni erőszakos akciók egyik kevésbé ismert szervezője.
Néhány idézet a „rettenetesen magyar”, ám a magyar nyelv helyesírásában már kevésbé jártas uszító Torda Gergely fórumozásaiból:

„Tegnap szerintem max 3000 ember volt ,de ezen ne vitázzunk.Vitázzunk azon hogy miért mondta mindenki azt hogy ne menjünk??MIÉRT?? Te is tudod,ha azt mondjuk ,hogy most induljon mindenki akkor 10.000 ember indult volna (…)
A másik amivel nem értek egyet az márc,15-e. Évekig nem fogunk még tudni annyi embert mozgositani ,mint ami akkor Pesten lesz.Akik kint lesznek az utcán nyilván egyet akarnak-és ez hatalmas lehetöség.Persze a rendörök készülnek ,de akkor lesz annyi ember az utcán hogy győzhessünk. (…)
Nekünk az is a dolgunk hogy felvonultasunk egy erőt amihez csalakozni tudnak! (…)
Gondáékrol.Kicsit furcsák , de valamire éremes figyelni, ha ök kimennek 20 -an 1000rendör kiséri öket.Ez nekünk jo ,mi igy szabadon tudunk mozogni.”

Aki rendelkezik Torda Gergelyről használható fényképpel, további információkkal, írjon címünkre!